Oedeemtherapie bij Huidhulp Utrecht

Oedeem gaat niet vanzelf over. Sterker nog, als u het niet laat behandelen zal het erger worden. Huidhulp Utrecht helpt u door middel van oedeemtherapie behandelingen die zijn toegespitst op uw aandoening. Onze paramedische praktijk is gericht op het behandelen huidproblemen, waaronder oedeem. Wij streven ernaar om in samenwerking met u zichtbare progressie te boeken.

Maak een afspraakVerschillende behandelmethoden oedeemtherapie

Heeft u een verwijzing van uw huisarts of specialist of bent u zelf opzoek naar oedeemtherapie? Dan vindt u het uiteraard belangrijk om te weten hoe wij u behandelen. Het gaat immers om uw huid en daarom zijn veiligheid en nauwkeurigheid essentieel. Of u nu oedeemtherapie zoekt voor klachten zoals pijn, druk en vochtophopingen in delen van uw lichaam, wondjes of spataderen: Huidhulp Utrecht helpt u op een medische en professionele manier. Wij zijn lid van de NVH en staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Huidtherapeuten.

Lees per oedeemtherapie behandeling hoe Huidhulp Utrecht te werk gaat:

Verwijzing & vergoedingen oedeemtherapie

Huidhulp Utrecht werkt nauw samen met huisartsen en medisch specialisten, zoals dermatologen en plastisch chirurgen. Blijkt het nodig dan houden wij uw arts op de hoogte van de ontwikkelingen van de oedeemtherapie op uw huid.

Wilt u zonder een verwijzing van uw huisarts of specialist een afspraak maken voor oedeemtherapie? Sinds 2011 is een verwijzing niet meer verplicht. Wij houden dan voorafgaand aan de therapie wel een uitgebreid screeningonderzoek naar uw oedeemklachten. Oedeemtherapie wordt vaak (grotendeels) vergoed door uw zorgverzekeraar. Wij raden u aan dit na te kijken in uw polisvoorwaarden. Neem bij vragen hierover contact op met uw zorgverzekeraar.

Contact Huidhulp Utrecht

Maak een afspraak voor oedeemtherapie via ons telefoonnummer 030-271 74 74 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag u huid te herstellen en/of gezond te maken!
huidhulp logo