Huidtherapie bij Huidhulp Utrecht

Heeft u een beschadigde of zieke huid? Huidhulp Utrecht behandelt uw huid door middel van huidtherapie die van toepassing is op uw situatie. Wij zijn een paramedische praktijk gericht op huidproblemen. Wij verfraaien en verzorgen de huid niet alleen, maar wij behandelen de huid. Zo streven wij ernaar om in samenwerking met u zichtbare vooruitgang te boeken.

Maak een afspraakHuidtherapie voor verschillende huidproblemen

Zoekt u zelf huidtherapie of heeft u een verwijzing van uw huisarts of specialist? Dan is het belangrijk om te weten hoe wij u behandelen. Het is immers uw huid. Veiligheid en precisie zijn daarbij cruciaal. Of u nu huidtherapie zoekt voor klachten als acne, couperose, littekens of een droge huid: wij helpen u op een professionele en medische manier. Zo staan wij geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Huidtherapeuten en lid van de NVH.

Lees per huidtherapie hoe Huidhulp Utrecht te werk gaat:

Verwijzing & vergoedingen huidtherapie

Wij werken samen met huisartsen en medisch specialisten waaronder plastisch chirurgen en dermatologen. Als het nodig blijkt houden wij uw arts op hoogte van de voortgang van de huidtherapie.

Tegenwoordig is een verwijzing voor huidtherapie niet meer verplicht. Komt u zonder verwijzing? Dan doen wij eerst een uitgebreid screeningonderzoek naar uw huidklachten.

Huidtherapie wordt veelal vergoed door uw zorgverzekeraar. Wij raden u aan dit na te kijken in uw polisvoorwaarden. Neem bij vragen hierover contact op met uw zorgverzekeraar.

Contact Huidhulp Utrecht

Wilt u een afspraak maken voor huidtherapie? Neem contact met ons op via telefoonnummer: 030-271 74 74 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag!
huidhulp logo