Definitief ontharen bij Huidhulp Utrecht

Heeft u genoeg van scheerirritatie, ingegroeide haartjes, stoppeltjes en ontstekingen? Bij Huidhulp in Utrecht kunt u overtollig of ongewenst haar definitief laten ontharen! Wij maken gebruik van het veilige en doeltreffende ontharingssysteem Plasmalite™. Met dit systeem ervaart u de voordelen van een laser én intens puls licht. Het is de modernste technologie die overtollig of ongewenst haargroei effectief en definitief verwijdert.

Maak een afspraakBehandeling definitief ontharen

Definitieve ontharing verwijdert de haargroei op elk deel van het lichaam. Daarnaast is het definitieve ontharen geschikt voor bijna alle huidtypes en haarkleuren.

In de praktijk van Huidhulp in Utrecht gaan we met grote zorgvuldigheid te werk. Zo brengen we eerst een laagje verkoelende gel aan op de te behandelen huid. De gel geleidt het licht en voorkomt vervelende huidreacties. De met gel gedekte huid belichten we door steeds korte lichtflitsen te gegeven. U ziet na 2 tot 3 weken na het definitief ontharen resultaat. De haren worden zwakker en dunner na elke behandeling, waarna ze uiteindelijk voorgoed verdwijnen.

Hoe vaak definitief ontharen?

Het aantal keer dat u zich definitief laat ontharen hangt af van twee factoren: de dichtheid van de haargroei en de plaats van het haar. Na de eerste drie behandelingen is het resultaat het meest zichtbaar. Het duurt echter meestal 6 tot 8 behandelingen voor het overtollige of ongewenste haar definitief verwijdert is. U krijgt uiteraard advies over het aantal behandelingen van de huidtherapeut van Huidhulp Utrecht.

Contact Huidhulp Utrecht

Wilt u weten wanneer u voor definitief ontharen bij ons terecht kunt? Neem contact met ons op. We zijn te bereiken via telefoonnummer 030-271 74 74 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag van uw scheermesjes af!
huidhulp logo