Acnetherapie bij Huidhulp Utrecht

Stoort u zich aan puistjes, mee-eters of oneffenheden die zijn ontstaan door acne? Dan kunt u behandeld worden bij Huidhulp Utrecht. Wij zijn een paramedische praktijk gericht op huidproblemen, waaronder acne, puistjes en littekens. Huidhhulp Utrecht behandelt lichte en ernstige acne door middel van acnetherapie. Ook geven wij adviezen waarmee de u zelf de acne het beste aanpakt.

Maak een afspraakDiverse acnetherapie methoden

Acne is een klacht die precisie vereist. Acnetherapie bestaat dan ook uit meerdere onderdelen, die vaak gecombineerd uitgevoerd worden. De acnetherapie zorgt voor zichtbare verbetering op de langere termijn. Acne wordt door Huidhulp Utrecht op deze manieren aangepakt:

Wij van Huidhulp Utrecht streven ernaar om samen met u zichtbare vooruitgang te boeken. Na de eerste acnetherapie behandeling kan u huid er al rustiger uitzien. Daarnaast werken wij ernaar toe dat u de acne zo snel mogelijk zelf kunt verzorgen.

Vergoeding acnetherapie

Heeft u een aanvullende zorgverzekering? Dan wordt acnetherapie (grotendeels) vergoed door uw zorgverzekeraar. Wij raden u aan dit na te kijken in uw polisvoorwaarden. Neem bij vragen contact op met uw zorgverzekeraar.

Contact Huidhulp Utrecht

Maak een afspraak voor acnetherapie door te bellen naar 030-271 74 74 of door het contactformulier in te vullen. We helpen u graag van uw acne af!
huidhulp logo